FORMULAR DE RETUR/SCHIMB

 

Vă rugăm să aveți în vedere următoarele condiții referitoare la retur:

  1. În momentul în care se returnează produsul, acesta trebuie să aibă etichetă, pentru a arată faptul că nu a fost purtat.
  2. Termenul de returnare a produsului este de 7 zile lucrătoare din momentul primirii coletului. Returul se poate efectua cu orice firmă de transport, iar costul returului este suportat de către dumneavoastră.
  3. Produsele realizate la comandă (și anume, produsele ce au fost realizate pe dimensiuni proprii de bust, talie sau șold) nu se pot returna.
  4. Produsele ce prezintă deteriorări (de tipul: produse spălate, parfumate, scămoșate, murdare, etc) nu se pot returna.
  5. În cazul în care produsul primit nu coincide cu așteptările dumneavoastră, puteți face retur complet, iar restituirea sumei se va realiza în 14 zile lucrătoare.
  6. În cazul în care mărimea pe care ați ales-o nu vi se potrivește, produsul se poate schimba, dar costul schimbului va fi suportata de către dumneavoastră.

 

 

Varianta de retur / Restituirea banilor

Dacă din diverse motive produsul care a ajuns la dumneavoastră nu este pe măsura așteptărilor, trimiteți coletul la adresa de pe AWB, prin orice firmă de curierat, iar în interiorul coletului atașat o notă cu numele dumneavoastră, suma achitată (fără taxa de transport) și contul dumneavoastră IBAN.

Dacă produsul a fost realizat strict pe comanda dumneavoastră (culoare la cerere, dimensiuni diferite făță de tabelul nostru de mărimi, etc.) produsul nu se poate returna.

Termenul de restituire a sumei aferente este de 14 zile lucrătoare.

Schimbare cu același produs/ altă mărime

Dacă din diverse motive produsul care a ajuns la dumneavoastră nu corespunde conform așteptărilor, cu drag vă ajutăm să rămâneți mulțumiți de serviciile echipei SENGA.

Dacă produsul a ajuns la dumneavoastră și nu corespunde mărimea, în tabelul de mai jos vă rugăm să ne specificați ce mărime ați comandat inițial și mărimea pe care doriți ca noi să o trimitem la schimb (bust, talie, șold, înălțime). Dacă vă cunoașteți toate aceste dimensiuni, vă rugăm să ne lăsați toate aceste detalii.

Varianta de schimb de mărime

Din momentul în care ați completat varianta de schimb, formularul dumneavoastră a fost înregistrat și dureaază între 1-5 zile lucrătoare, depinde de produsul comandat și disponibilitatea acestuia.

Dacă ați selectat varianta de schimb, modul în care se procedează este în felul următor:

  • noi vă trimitem schimbul cu opțiunea de colet la schimb, iar dumneavoastră când ajunge curierul trimis de către noi, faceți schimb de colete. (AWB-ul de schimb se află în interiorul coletului)
  • taxele de transport sunt suportate de către dumneavoastră

LIVRARE

Livrarea poate dura de la 3 la 7 zile, in functie de stocul disponibil.

Comenzile sunt expediate prin FAN CURIER/ DHL. Când comanda dumneavoastră părăsește depozitul nostru, veți primi un număr de urmărire prin e-mail, care poate fi folosit pentru a vă urmări comanda pe gls-group.eu

 

Comanda dumneavoastră va fi expediată în cel mai scurt timp dupa confirmarea comenzii (în zilele lucrătoare). Coletul nu va fi expediat fără confirmare telefonică.

 

ROMÂNIA

Gratuit pentru comenzi de peste 500 LEI.

Sub 450 de lei, transportul va costa 25 LEI.

Coletul ajunge în aproximativ 1-3 ZILE LUCRATOARE, de la momentul expedierii, livrat de FAN CURIER.

 

EUROPA

Pentru tarile din Europa, transportul va costa 20 de EURO.

Coletul va ajunge în 3-10 ZILE, de la momentul expedierii, livrat de DHL.

 

 

Formular de retur